söndag 19 oktober 2008

Sverige nästa fall för lyxfällan!

Ohly kräver lika villkor för att samarbeta med mp och S.
"Vi stänger verkligen inga dörrar och senare i veckan ska jag träffa Mona Sahlin och diskutera hur vi ska gå vidare"
Hur går man vidare med nån som inte vill ta ett ekonomiskt ansvar,man undrar hur det ser ut hemma hos familjen Ohly?
Pengarna från lönen tar slut,tar då Lars kvickt fram mobilen och tar ett sms lån?
Givetvis inte men det är tydligen så Ohly tycker man ska sköta Sveriges finanser!

Jag ser det framför mig när lyxfällans programledare Lars och Elisabeth sitter i köket hemma hos den framtida finansministern Thomas Östros som illröd i ansiktet får höra den ganska utslitna kommentaren "vi tycker att ni har ett extremt omoget ekonomsikt beteende" medan Ohly skymtar förbi i bakrunden ivrigt knappandes på mobilen efter ett nytt smslån för att täcka de hål i budgeten som man har skapat.
När jag hörde nyheten att mp och S inte tänkte samarbeta med vänsterpartiet så tänkte jag "jösses Mona hade viss lite stake trots allt" men hela denna illusionen fullkomligt imploderade under tyngden av de gormande politruckerna i fackens toppar som inte alls har något emot att samarbeta med nån som gillar smslån.

Men inte bara det,man har inte heller något emot att samarbeta med någon som tidigare på 70-80talet flitigt for runt och frotterade sig med diverse öststatsdiktaturer, som löste sina problem med politiskt oliktänkande med att spärra in dom på sinnessjukhus och pumpa i dom droger i årtionden eller elegant löste strejker med att köra över de strejkande med pansarfordon.

Dessa "demokratiska" tilltag drog Ohly lärdom av och utövade en lightverision av det med att censurera sina partikamraters protester mot öststatsdiktaturer i partiets egen blaska.

Finns det ens nån i allas favorithatobjekt parti SD(som ingen vettig vill ens tala med) som farit runt och rövslickat diktaturer och censurerat partikamrater?
Nä...men facken samarbetar gärna med nån som har kramats med riktiga diktaturer!

Jag tycker absolut att S ska samarbeta med vänsterpartiet,men först när man har krävt Ohlys avgång för alla hans år då han hånade demokratin och låtsades att INGEN som klättrade över berlinmuren vart skjuten i ryggen samt att dom avsäger sig sitt "extremt omogna ekonomiska beteende"!!!

Inga kommentarer: