fredag 25 juli 2008

Ballar av stål eller kanske bara störda ballar?

Åter igen gör det osända TV programmet "Ballar av stål" rubriker. Programmet ratades utav SVT efter att man hade sprutat vatten i ansiktet på statsministern under en fejkad intervju,hela tilltaget bestraffades med 20 000 i böter.
Utöver detta hade man fått deltagare att ringa på hos privatpersoner och spela förvirrade,som om det skulle vara sjukt roligt i dessa tider när vansinnesdåd inte direkt är ovanliga(se arboga mm)

Programmet köptes då upp utav kanal 5 som inte direkt är kända pga att dom sänder några kvallitetsprogram.
Denna gång försökte man checka in bagage på bromma flygplats innehållande en dvärg.
Varje gång man läser en artikel om just detta program fylls man INTE utav nån nyfikenhet och tanken "wow detta låter spännande" utan bara av motbjudande känslan deras LÅGA tilltag.

Hela idén osar desperation över att STRIX television som har idetorka och har krympt från en mediajätte på tidigt 2000 tal till att vara ett utav de mindre produktionsbolagen långt efter Meter,Jarowskij,Titan som nu dominerar branschen.
Så här säger Dan Panas är presschef på Kanal 5

"Programmet är tänkt att vara provokativt och underhållande. Det handlar om en speciell karaktär som går runt och provocerar sin omgivning. I programmet visar vi de scenerna och omgivningens reaktioner"

Wow vad nyskapande!

Hoppas inför nästa inslag att dom ringer på "fel" person som sopar på dom jävlarna så att även 5an får kalla fötter och att detta skitprogram förblir just osänt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som om 5 an är lika desperata,dom har inte många höjdarprogram förutom Filip och Fredrick.